logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline Straysify  
#1 Posted : Monday, July 6, 2015 3:44:11 AM(UTC)
Straysify


Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/14/2015(UTC)
Posts: 19
Canada

Lately I've noticed that my console commands have stopped working. When I first made them(0.12?), they worked absolutely fine. Typing part of the command brings it up as an auto-complete option, but pressing tab to complete it, then pressing enter, tells me the command isn't found. The description for the command as well as the name load properly.

Code:

Edited by moderator Wednesday, August 26, 2015 6:09:12 AM(UTC)  | Reason: Resolved

Offline Wonka45  
#2 Posted : Monday, July 6, 2015 3:07:13 PM(UTC)
Wonka45


Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 7/4/2015(UTC)
Posts: 17
Finland

It seems to be working fine for me... are you on the latest version? Are you using Rage.Attributes and Rage.ConsoleCommands.Autocompleters namespaces?

Edited by user Monday, July 6, 2015 3:39:58 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline MulleDK19  
#3 Posted : Monday, July 6, 2015 3:16:33 PM(UTC)
MulleDK19


Rank: Developer

Groups: Administrators
Joined: 5/20/2015(UTC)
Posts: 322
Man
Denmark

Was thanked: 22 time(s) in 18 post(s)
This happens if the console has not been closed after loading the plugin, before attempting to execute a command.
It also happens regardless, if the plugin has been auto-reloaded by the new auto-reload system when a plugin is modified.


Internal bug references:
#43, #44
We're now on Twitter!
Don't PM me with RAGE Plugin Hook issues (use the Technical Issues forum), and don't add me as a friend unless I know you.

If you need help developing using RAGE Plugin Hook, or just want to chat, join our IRC channel on freenode.
Links are on the front page of the website http://ragepluginhook.net.

Please note, that people may be idling, and response could take a while.
I suggest you stay for at least half an hour after asking your question (Or just stay forever).
Offline Straysify  
#4 Posted : Monday, July 6, 2015 3:35:45 PM(UTC)
Straysify


Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 6/14/2015(UTC)
Posts: 19
Canada

Originally Posted by: MulleDK19 Go to Quoted Post
This happens if the console has not been closed after loading the plugin, before attempting to execute a command.
It also happens regardless, if the plugin has been auto-reloaded by the new auto-reload system when a plugin is modified.


Internal bug references:
#43, #44


Glad to know that its not my error. Thanks a lot :)

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.