logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline AlphaTech83  
#1 Posted : Saturday, August 6, 2016 8:04:04 PM(UTC)
AlphaTech83


Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/6/2016(UTC)
Posts: 1
United States
Location: Oklahoma

Is there going to be a fix for Automatically loading the plugins? In Version .42 the plugins automatically started when you started up Rage. I cant even type in "ReloadAllPlugins" and get them to run. It doesn't do anything actually. I have to type "LoadPlugin ###" to load them, but that doesn't even show all of my plugins because I have tons in my GTA V\Plugins\LSPDFR\ folder that it isn't even recognizing so there is no way to run them by using the "LoadPlugin" command. Please let me know if there is a way to fix this. If I have to go back to Version .42 I will, I just didn't want to have to. But right now, that seems to be the best version that does everything. Please advise. Thank you.

Respectfully,
Brandon
(AlphaTech83)
Offline c39687  
#2 Posted : Thursday, August 11, 2016 4:55:48 PM(UTC)
c39687


Rank: Alpha Tester

Groups: Tester, Registered
Joined: 6/1/2015(UTC)
Posts: 4
United States
Location: Los Angeles

if a plugin is not in the plugin folder then they are probably in the gta v folder and a dependency. So you just need to start the plugins in your plugin folder
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.